Sponsorloop Jeugdolympiade

Doel van de Sponsorloop
Op 19 en 20 mei 2018, willen wij weer een grootse Jeugdolympiade organiseren. Dit evenement is speciaal voor onze O7, O8, O9, O10 en O11. Om deze dagen tot een groot succes te maken hebben we sponsorgeld nodig. Dit kunnen we helaas niet alleen met behulp van onze huidige sponsors behalen, dus wij hopen, net als vorig jaar, op jullie bijdrage te kunnen rekenen om zo het benodigde totaalbedrag bij elkaar te krijgen door middel van een sponsorloop.

Wanneer is de Sponsorloop
Van benjamins tot A-junioren willen we de teams verzoeken om deel te nemen aan de sponsorloop. Deze zal plaats vinden op trainingsavonden tussen 25 september en 1 oktober. Bij aanvang van de trainingen zullen de kinderen 10 minuten lang rondjes lopen op een kwart veld. Er mag gesponsord worden per ronde of d.m.v. een totaalbedrag vast te leggen.

Waar kan je het geld storten
Het opgehaalde geld kan worden ingeleverd vanaf zaterdag 30 september bij Martin in de jeugdcommissieruimte. Het is ook mogelijk om het bedrag over te maken via rekeningnummer NL33INGB0657511889 t.n.v. Voetbal Vereniging Maarssen o.v.v. Sponsorloop 2018. We hebben dit jaar 3 prijzen uit te delen voor de teams die het meeste geld bij elkaar hebben opgehaald.

Vrienden van Olympiade
Uiteraard mogen (groot) ouders ons ook sponsoren via onze ‘’Vrienden van Olympiade’’ of met hun bedrijf. Meer informatie over sponsoren en de olympiade kan je vinden op de website www.jeugdolympiade.nl of via Facebook op: VV Maarssen jeugdolympiade 2018. Wij hopen weer op een geslaagde sponsorloop en daarmede een geslaagde jeugdolympiade!

De olympiadecommissie

Sponsorloop Jeugdolympiade